Новини

 

АВТОРСЬКІ МЕБЛІ З ГУСЯТИНА: ЯКIСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З

 

Підприємство Efeswood з містечка Гусятин на Тернопільщині на ринку уже 15 років. Efeswood спеціалізується на виготовленні дверей, меблів з дерева та каркасних будинків.

Готують матеріал для виробництва за допомогою верстата Wood-Mizer LT20B, який забезпечує ідеальний пропил та економію сировини. У Efeswood дуже задоволені якістю пиломатеріалів та вважають пилораму Wood-Mizer своїм найкращим виробничим капіталовкладенням.

Авторські меблі з Гусятина: Якiсть починається з Wood-Mizer

Підприємство виготовляє міжкімнатні двері, зовнішні термодвері; меблі: кабінети, спальні, вітальні, дитячі, кухні, передпокої; сходи; плінтуси; інтер’єри; а також зводить каркасні будинки за власним проектуванням «під ключ». Особливу увагу Efeswood приділяє індивідуальному підходу до вимог кожного клієнта.

Основним напрямком виробництва є виготовлення дерев’яних блоків твердолистяних порід з високоякісної екологічно чистої деревини. До речі, з 2007 року на підприємстві діє система управління якістю за стандартами ДСТУ ISO 9001 – 2001.

Продукцію Efeswood використовують не тільки в межах України, а й у Білорусі, країнах Балтії, Польщі, Німеччині і навіть у США.

Efeswood тісно співпрацює з багатьма підприємствами України та Європи, постійно збільшує свою дилерську мережу для того, щоб познайомити зі своєю продукцією найширше коло споживачів.

Підприємство сприяє розвитку Гусятина, надає допомогу для підтримання у належному стані пам’яток, дбає про дитячі садки та школи. Також Efeswood приділяє увагу охороні довкілля та використовує лакофарбові матеріали з мінімальним викидом шкідливих речовин у повітря.

Wood-Mizer бажає Efeswood процвітання та успіхів!